За Лагера

„Лято на стадиона“ е програма на школа по лека атлетика „Дарко Тим“. По време на ваканцията от училище децата имат нужда разнообразие. През цялото лято ще тренираме, ще играем игри, ще четем приказки и задължителната учебна литература, ще създадем нови приятелства и страхотни летни спомени.

„Лято на стадиона“ ще се проведе на най-голямото съоръжение за спорт в България – Национален стадион „Васил Левски“ в центъра на София. Ще използваме възможностите за различни активности, които ни предлага Борисовата градина и ще играем подвижни игри. Ще се запознаем с различни спортове, ще си организираме питници и да се разхождаме из природата.

По време на „Лято на стадиона“ децата ще подобрят не само физическите си качества, но и ще развият кръгозора си, ще повишат самочувствието си, ще се научат на дисциплина и уважение към усилията на другите.

Целодневният спортен лагер „Лято на стадиона“ е подходящ за всички деца на възраст от 6 до 14 години – независимо дали спортен опит, дали членуват в спортен клуб или просто искат да се забавляват чрез спорт и игри.

За